Megállt a szívverésem, amikor rövidhírben megláttam, hogy csapatunk esze és mozgatója megsérült, és még az sem tudott megvigasztalni, hogy Bilek kapitány a gyermekarcú és -termetű Vladmir Daridát hívta be helyette. Aztán hálistennek kiderült, hogy nem annyira durva a helyzet. Maga a sérülés nem is új, a Hobbitot még az utolsó arsenalos meccsén rúgták meg, le is kellett jönnie félidőben. Azóta érzi a vádliját, de sem Bilek mester sem az érintett szerint nem súlyos az ügy, Daridát csak a biztonság kedvéért riasztották. Ma, hétfőn még kivizsgálják, és ha tényleg nem szakadt semmi, Rosicky el is indul az ausztriai edzőtáborba.

Ilyen áron persze nem szeretném, de Darida jót tenne az EB-nek, ilyen. Lékó Péter-i értelemben vett klasszikus pinabajusz ugyanis évek óta nem jelent meg a minőségi látványsportok egyikében sem.

Szólj hozzá!

Címkék: edzőtábor sérülés rosicky tomás rosicky vladimir darida

A bejegyzés trackback címe:

https://pospisil.blog.hu/api/trackback/id/tr274528790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása