Tényleg ilyen rosszak vagyunk, vagy csak malacuk volt? Örökké eldöntetlen marad a kérdés, a jegyző annyit könyvel, 4-1, és senki sem gondol majd a pillanatokra, amikor majdnem egyenlített a válogatott. A jövőbe kell nézni, több értelemben is: Hogy nyerünk a macedónok ellen? Ha nem egyértelmű: robottechnológiával.


Nyilván nem én vagyok az első ember, aki karjából kinövő térképeket, és szemhéján megjelenő üzeneteket vizionál, de Pistorius óta a konzervatív sportszeretők sem dughatják a fejüket a homokba. A cseh válogatottnak radikális javulásra van szüksége, hogy még legyen esélye továbbmenni a csoportból; már csak találni kell gyorsan egy kísérletező kedvű orvost.

 

Aki nem teljesen hisz a robotvégtagokban, az nem csak megtekintheti őket itt, de ha sikerül 3D-s nyomtatót szereznie, akkor meg is csinálhatja magának. A cseheknek sajnos nincs idejük barkács-szakörre, ezért muszáj lesz egy megfizethető ukrán orvos csapatot felbérelni a műtétekre.Nézzük miben kellene javulni:

Szegény Cech, ugyan nem tehet semmiről, de ha már ott egy orvos gyorsan megmenthetnék a Tvrtko-átoktól és felönthetnék a koponyáját folyékony adamantiummal.

A védelem középső két tagjának nem ártana egy GPS, Gebre Selassienek pedig sokat segítene egy hosszabb combcsont, férfiasabb felsőtest: nem elég, hogy legalább hat labda volt magas neki, úgy nyomták el a harcias ruszkik, mint a vodkához az ernyedt heringet. Vélhetően ez nem lesz másképp a hasonlóan szocializálódott, Spártán felnőtt makedónokkal, és a lengyelek történelme sem olyan barátságos, mint a távoli Afrika végtelen legelői, és idilli dzsungelei.

A középpályán kell a legnagyobb átalakításokat végrehajtani. Nem lenne meglepő, ha eurómillliókba fájó műtét helyett, egyszerűen cserélne Bilek kapitány úr. Rosicky mint csapatkapitány, lassú volt, és körülményes. Egészséges lábak mellé hálás lenne egy fluxuskondenzátorért is, visszavehetne pár évet, mert azért friss agyat, még a fekete piacok viszonylagos közelsége ellenére is nehézkes beszerezni. Ha ő már nem is lát a pályán, úgy, mint anno, ezt a feladatot átvehetné Plasil, aki, vadonatúj, hőkamerás, radaros, esetleg még beszélő személyiséggel is rendelkező, szemeivel remekelhetne a következő meccsen.

Az új Milan Baros

Talán Barosnál a legnehezebb elképzelni mit is tehetnének érte az orvosok. A sámsoni haja hiányzik talán? Vagy elég lenne egy szálkásítás is? Még két kéz? Esetleg egy kisebb, de cserében sebesebb lábfej segítene neki? Vagy csak meg kéne neki megint tiltani, hogy este hat után egyen? Nehéz kérdés, de úgy látjuk, a legjobban akkor járna a csapat, ha őt nagyjából 90-95%-ban cyborggá alakítanák. A rave partykat idéző külsején csak dobna, és hátha utána a teljesítményén is érezhető lenne némi javulás. Szegény Jiracek volt talán a legjobb, és Pilar mellett az egyetlen értékelhető játékos, de jó sokszor eltévedt a pályán. Prózai, egyáltalán nem futurisztikus ajánlatunk, hogy vágják le a haját. Szükség esetén adják oda Barosnak.

Ha Bilek mester nem tud egy ekkora költségvetésű projektek átverni a döntéshozó testületen, még mindig próbálkozhat cserével, szolidabb védekezésre építő konktrajátékkal, vagy bízhat a görög csődben.

1 komment

Címkék: taktika robotok cseh görög

A bejegyzés trackback címe:

https://pospisil.blog.hu/api/trackback/id/tr914575871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N.Zoli 2012.06.11. 01:19:18

Nem csak a makedonok nottek fel Spartan. Van egy Sparta Praha is.
süti beállítások módosítása