Ústi nad Labemből származik a Fantomas maszkos arc, aki nem más, mint Vasil Simkovič helyi vállalkozó. Rendszeresen látogatja barátaival a világ nagy sporteseményeit, legutóbb a cseh válogatottat kísérte el a svédországi hoki világbajnokságra. Nem kérdés, hogy Wroclawban is megnézik Bílek mester fiait.

A leghíresebb cseh drukker tizenhárom hokivilágbajnokságon járt, az asszony a rendezvényekre kérés nélkül elengedi. Az utazásokra nem sajnálja a pénzt, mint mondta, mindenkinek megvan a maga hobbija, igaz, a családját ezért ritkábban tudja elvinni nyaralni, igaz ez bántja.

Simkovič urat szívesen látják a játékosok is, több közös fotót készített Jágrral már, és több stadionban szabad bejárása van oda, ahová más, földi halandó be nem tehetné a lábát. Rendszeresen jár, hoki, foci, box és teniszversenyekre, de bármilyen más sportra is nyitott.

Természetesen a maszkhoz történet is tartozik: még 1999-ben vásárolt a holešovicei piacon fiának karácsonyi meglepetést. Csakhogy kiderült, hogy a kissrác nem annyira társasági ember, mint a papa, ezért kölcsönkérte a gyerektől első világbajnokságára a maszkot.

Nála maradt.

Nézegessen cseh Fantomaszt:

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pospisil.blog.hu/api/trackback/id/tr614583689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N.Zoli 2012.06.12. 16:42:54

Tegnap az ukran-sveden is volt egy fantomas. A svedek kozott ult fekete maszkban. Akkor az szopoalarcnak bizonyult.

N.Zoli 2012.06.12. 16:54:46

@kukučka: Mas valasztasunk nincs. Kellemetlen ellenfelek lesznek, de gyozni fogunk.

N.Zoli 2012.06.12. 18:07:02

6 perc, 2-0, no majre.

brazileiro 2012.06.15. 03:43:15

Haláli.

Bár az Index összemossa a kettőt, de nyilvánvaló, hohgy a svéd Fantomas és a cseh Fantomas két különböző alak. Nem csak a maszk színe más, de a fejforma is (és különben is,mér viselne svéd sálat egy cseh drukker?).

Vazze, hol árulnak Fantomas-maszkot?

Ja, és hajrá! Verjétek meg a lengyeleket!
süti beállítások módosítása