Ezúttal "csak" másodikok lettünk. Az Európa bajnokság megnyeréséért folytatott versengés első körét 2012-ben Oroszország nyerte. A Miss Euro szépségversenyen másodjára állhatott fel cseh lány a dobogóra. Amire szívesen emlékezünk: négy évvel ezelőtt a havíři Dominika Hužvárová diadalmaskodott Németországban, az osztrák-svájci közös rendezésű EB előtt megtartott sunamustrán.

Az Miss EB győztesének az orosz Natalia Prokopenkovát választották, míg a németországi Rustletelepülés Euro Parkjában lebonyolított látványos versengés második helyére a mi lányunk, a cseh Lucie Klukavá került. Dániából érkezett a szépségverseny harmadik helyezettje, Maureen Wehmerová.

Prokopenková az EB egyik arca lesz, és az esélyekről meglehetősen diplomatikusan nyilatkozott a Spiegelnek: minden csapatért szorítok majd, nincs egyetlen favoritom sem. Szeretem a focit, mindig élményt jelent, ha láthatok egy jó mérkőzést.

Az ostravai születésésű Klukavá nemcsak csodálatos, de a páneurópai egyetem jogi karának hallgatója is, aki korábban már több szépségversenyen részt vett.

Az Európa bajnokság királynői címéért több, mint 900-an szálltak versenybe. A 18 és 25 év közötti döntősöket először saját csapatuk mezében, majd estélyiben tekintette meg a zsűri, de nem hiányzott a programból a fürdőruhás mustra sem.

Itt nézegethetsz még több Luciát!

Szurkolóink ne szomorkodjanak, nincs veszve semmi, a srácok június 8-án Vratislavban visszavághatnak az oroszoknak, a meccs minden bizonnyal a csoportunk döntője lesz.

5 komment

Címkék: spiegel lucie klukavá natalia prokopenková

A bejegyzés trackback címe:

https://pospisil.blog.hu/api/trackback/id/tr264552958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bigthereal 2012.05.29. 23:02:04

rühellem a cseheket...

"Dániából érkezett a szépségverseny harmadik helyezettje, Maureen Wehmerová."

tipikus dán név

Art Mooney 2012.05.30. 00:49:51

"gratulálok" a dotohós ügynöknek, hogy sikerült feszültséget szítania a nyíltan magyarellenes posztjaival.
süti beállítások módosítása