Lágyéktáji izomsérülést szenvedett Milan Baroš kedden a késő délelőtti órákban, így egyelőre szily mágnestáblája fölé hajolva azon tanakodhatunk, ki a jóisten fog gólt rúgni az oroszoknak pénteken, első meccsünkön.

Nem nyugtatott meg minket Petr Krejci, a csapat orvosának nyilatkozata sem: egyelőre nem tudták megállapítani, mi a gond a csapat egyetlen csatárposztján favorizált játékossal: pihenésre, kikapcsolódásra van Milannak szüksége. Hogy csak izomsérülést szenvedett vagy törést egyelőre nem tudjuk megállapítani.
 
Holnap ultrahang, de a mai napot még Baroš bizonytalanságba tölti, mert egyelőre egy kellemes vérömleny nehezíti a mozgásban jobb ágyékánál. Az szinte biztos, hogy jelenleg nem tud edzeni a többiekkel, holnap gyógytornán vesz majd részt. Utána mehet videózni a szobájába.
 
Játszhat-e Oroszország ellen? Ezt sem a doki, sem Baroš nem merte egyelőre megjósolni. A csapat sajtófőnöke viszont vicces nyilatkozatot adott ki néhány perccel ezelőtt: Jaroslav Kolář szerint a 2004-es Eb legjobb góllövője nem veszíti el optimizmusát. Megkérdeztem tőle, hogy jól van-e, és ő azt felelte, igen.
 
Közben Tomáš Rosický kedden is javuló formát mutatott, edzett. Sivoknak pedig sűrűbben kéne imádkoznia.

Szólj hozzá!

Címkék: baros rosicky kolár sivok krejci doktor

A bejegyzés trackback címe:

https://pospisil.blog.hu/api/trackback/id/tr164567151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása